Overwegingen om te weten over leren gitaar spelen

kort geleden heb ik een proefles aangevraagd en inmiddels heb ik me voor een gehele cursus aangemeld. Alhoewel een raad was een klassiek gitaar te aankopen heb je een Western gitaar gekocht: de Dimavery JK-300 cut-out. Gewoon wegens een klank in combinatie met de looks (ja ja…mijn oog verlangen is verder hetgeen ). Het is een billijk gitaar en het zie je meteen in de afwerking. Een constructie kan zijn immers goed, uiteraard je denk het het wel een goede bestel kan zijn.

Helder materiaal waar je als beginner enorm profijt over hebt. Koen neemt alles in duidelijke stappen met je via

Hoi Peter, uiteraard krijg je weet razendsnel les in het leren lezen van een akkoorden en jouw leert ze vooral snel op je gitaar spelen. Op welke manier het met dat Am/B akkoord zit, ga je jouw tevens begrijpen, maar er is het meteen alsnog te vroeg voor.

Ik was ff gestopt maar weet mijn password niet meer en kan mijn video’s aangaande het tokkelen op gitaar en barré grepen niet meer openen ik hoop dat jullie mij kunnen helpen gr Michel

Leuk dat jouw er bestaan ingeschreven voor de proefles! Gitaar spelen bezit mijn leven in positieve zin behoorlijk veranderd. Je hoop dat je dit tevens zal beleven.

Let tevens een momentje op dat jouw ook niet té strak juiste draaien raakt, aangezien dan bestaat er de mogelijkheid het een snaar knapt. En wanneer je de snaar die je wensen zijn afstellen betreffende jouw ogen (ofwel jouw vinger) volgt tot het stemknop mechanisme, zie je al vrij snel welke snaar voor die knop hoort. Makkelijk!

Verder hoop ik het ook niet al die video’s geblokkeerd zijn voor Belgie zoals losing my religion☺️ Alvast bedankt voor je reactie groetjes, Mat

Stel je je achteraf voor aan de community? Als je mij vervolgens even mailt, geef je je toegang tot de lessen!

Snap je? Identiek mits ik later betreffende jouw hand uitleg, maar vervolgens met een plectrum. Makkelijker mag ik het ook niet maken, doch wanneer ik het zo lees is dit al ingewikkeld in overvloed

Dank je! Er komt binnenkort een vernieuwde versie uit en vervolgens zal allemaal alsnog beter en voor uitgebreide info lekkerder. Wat maat behouden betreft, kun jouw overwegen teneinde betreffende ons metronoom te kunnen spelen. Doe lekker rustig aan en veel plezier met een lessen!

Ik heb immers een cdtje’s onthalen maar geen akkoordenboek, komt het nog? Ben alang lekker aan de gang doch wel in m’n persoonlijk (langzame) tempo en dat kan zijn nu zo aangenaam voor het systeem om gitaar te leren spelen.

Of ik eerder gitaar had mogen spelen, jazeker! Juist bij gitaar leren spelen is een juiste begint dit belangrijkst!

Hoi Dieuwke, het akkoord is het hoofdpijndossier met iedere gitarist. Neem het van mij aan. In mijn les leg je jouw uit hoe jouw dit uiteindelijk bij een knie gaat krijgen. Doe jouw alleen de proefles ofwel ook de betaalde variant? Op welke manier dan ook heel wat plezier betreffende de overige lessen!

Hoi Hans, je ben voorstander van zonder plectrum en dat ga ik je in mijn module uiteenzetten. Je denk het jouw er snel aan zult wennen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *